J-kuldet f.d. 13.6.2011

J-kuldet

Dette kuld havde et noget besværet start da  Donna og Tjalfe skulle parre for hun ville gerne lege og spille op til det helt store men når så Tjalfe ville op på hende så ville hun ikke og det er en parring Jane(Tjalpes mor) og mig havde planlagt længe, så at det lykkedes må vi sige tak til Jane´s gå på mod, for hun beholdte Donna og tog hende med til dyrlægen og fik at vide at Donna slet ikke var klar, så tak til Jane

Faderen til J-kuldet er Tjalfe / Vitovani´s Bernado De Bel´tar.

www.kramp.dk

Han er en dejlig og interligent hund, som nok bortset fra min egen hanhund er den jeg kender rigtig meget, af de hanhunde jeg har brugt. Foruden de smukke titler både udstilling og Lp er han en super dejlig temprement.

Kuldet bestod af 3 hanner og 5 tæver, men da de ca. 3 uger kom der komplikationer med den ene han, som ikke kunne optage optage det første hvalpe mad  de fik så vi fik ham undersøgt hos en dyrlæge og blev enig om at det var bedst at aflive ham.

Midt i alt hvalpehaløjet fik vi pludselig 2 killinger, hvoraf den ene var så tilidsfuld at den løb rundt imellem hvalpene.

Dette er Josephine Baker som fik et lille snip af øret bidt af ved fødslen, i dag stritter øret lige i vejret, men Josie som hun bliver kaldt i dag er en dejlig pige som har det rigtig hyggelig hos Søren i KBH.

Her har vi den anden killing som er lidt mere forsigtig.

Vi havde en hanekylling der sluppet ud af hønsehuset, den har ikke lært at man skal være forsigtig med hunde og hvalpen syntes bare det var en sjov skabning, man oplever meget når man har flere slags husdyr.

Tjalpe/ VitovaniĀ“s Bernado De BelĀ“tar